Online medium Johannes - Contact overledenen
Ontvang elke dag
Gratis uw horoscoop
per e-mail
RamStierTweelingen
KreeftLeeuwMaagd
WeegschaalSchorpioenBoogschutter
SteenbokWatermanVissen
 
 
Mediums  
hulplijn  
 
  Verkrijg directe  
antwoorden  
 
       
  Online-Medium.nl
  accounts
MAAK NU UW
GRATIS ACCOUNT
Goedkoopste 4 minuten gratis
Veilig betalen Goedkoper bellen
 

                   Telefoon
                   consultatie

                   E-mail
                   consultatie

                   Gratis
                   horoscoop

                   Foto
                   reading

Online-medium.nl - online medium Johannes

Bel nu met online medium Johannes


online medium Johannes - Medium Medium   online medium Johannes bellen in Nederland  0909 19 19   (90 cpm)
online medium Johannes - Contact overledenen Contact overledenen   online medium Johannes bellen in Belgie  0903 416 42     (150 cpm)
online medium Johannes - Helderhorend Helderhorend   pincode online medium Johannes Pincode: 2681


Mijn naam is Johannes, een medium met meer dan 30 jaar ervaring.

Als medium krijg ik de boodschappen letterlijk door, door middel van horen, zien en voelen. Ik ben gespecialiseerd in relatie problemen, foto lezen, vermissingzaken, en om mensen te begeleiden en hun weer in hun kracht te zetten.

Ook werk ik met energie om blokkades op te lossen zodat de levensenergie weer kan gaan stromen. Dit is altijd duidelijk voelbaar.

Ik heb vele mensen mogen helpen in mijn leven, altijd vanuit dankbaarheid en liefde.

U bent van harte welkom om mij te bellen.
online medium Johannes spreekt volgende talen :   Nederlands Nederlands

Maak nu uw gratis online-medium account aan Fotoreading met online medium johannes Telefoon consult met online medium johannes

Persoonlijke agenda online medium Johannes op online-medium.nl

november 2023

 
 
WoDoVrZaZoMaDi
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

De dagen aangeduid met een = een dag dat online medium Johannes heeft aangegeven beschikbaar te zijn op online-medium.nl.

Wenst u toch contact op te nemen met online medium Johannes op en dag waar geen is ingevuld, geef dit dan te kennen aan online medium Johannes via een belverzoek of stuur een e-mail naar online medium Johannes.


Getuigenissen over onze online-mediums

De ervaringen van onze bezoekers op online-medium.nl over online medium JohannesJohannes biedt een luisterend oor en geeft goed advies. Ik vind hem eerlijk en oprecht en ik ga hem ongetwijfeld zeker nog eens bellen.

Liefs Sanaa.

    Getuigenis door Sanaa op 29 november 2023

Beste Johannes,

Blij met je mooie reading.
ik hou u zeker op de hoogte topper.
Chantalle xx

    Getuigenis door Chantalle op 27 november 2023

Johannes is een zeer fijn mens om gesprekken mee te voeren. Op de meest verbloemde maar juiste manier tracht hij de situatie met mogelijke oplossingen aan je verstand te brengen. Zo prachtig uitgelegd dat je er rustig van wordt. Alleszins bedankt voor al jouw fijne woorden. Mira.

    Getuigenis door Mira op 25 november 2023

Lieve meneer Johannes wat doet u toch mooi werk en wat mogen we dankbaar zijn voor iemand als u. Ik heb u regelmatig gebeld en u heb mij zo geholpen. Ben je zeer dankbaar Lisa.

    Getuigenis door Iisa op 18 november 2023

Top ! Deze hele lieve man gaat onmiddellijk naar de essentie van je probleem door op je energie in te voelen zonder dat je te veel uitleg moet geven. Hij helpt je met zijn wondermooie gaven en houd je niet zomaar aan de lijn. Je ervaart dat deze man vanuit zuivere, pure en warme intenties werkt. Zeker een aanrader!
Liefs, Marie


    Getuigenis door Marie op 14 november 2023

Gisteren Johannes gebeld en zoveel geweldige informatie gekregen. Hij heeft me zo bemoedigd met de reading die hij me gaf. Dat had ik nodig in de situatie waar ik nu inzit. Ook hoe ik in elkaar zit, mijn vader die doorkwam en uit de sterke familie (voorouders) ik kom. Waarvoor ik hier op aarde ben gekomen. Zo fijn allemaal om te horen. Verder heb ik al jaren geen nacht meer helemaal door kunnen slapen en vannacht is dat wel gebeurd, een hele lange aaneengesloten nacht geslapen.
Johannes is zo
geweldige paragnost, vriendelijk en bemoedigend. To the point, zuiver. Een zekere aanrader! Als ik echt wil weten hoe het zit zal ik Johannes bellen. Bedankt Johannes

    Getuigenis door Anja op 13 november 2023

Dank je wel Johannes, ik waardeer je readingen enorm. En je hebt weer veel info gegeven. Even weer processen. Want het is ook emotioneel. Je bent heel zuiver. Als de deals rond zijn bel ik je weer. De dame die deze week flinke shifts maakt.

    Getuigenis door Stuiterbal op 12 november 2023

Wat ben je toch goed . Je ziet het allemaal zoals het komt . Bedankt voor al jou steun tot nu toe .

    Getuigenis door Sonia op 11 november 2023

Johannes, bedankt voor je heldere voorspellingen. Ik ben erg tevreden. Al veel uitgekomen. Liefs Antonia.

    Getuigenis door Antonia op 4 november 2023

Ik hoop dat Johannes lang op de lijn blijft, want hij is erg goed.
Voorspellingen komen uit, hij is snel, houdt je niet onnodig aan de lijn en geeft het vertrouwen wat je nodig hebt.
Tijdje geleden gesproken en hij heeft destijds de waarheid verteld, bel je snel weer Linda.

    Getuigenis door Linda op 28 oktober 2023

Bedankt voor Uw eerlijke en correcte reading Johannes.
een dikke knuffel.
Cora.

    Getuigenis door Cora op 25 oktober 2023

Dank je Johannes voor een enorm verhelderend en inhoudelijk fijn gesprek. Veel voor mij bevestigd en nieuwe lagen duidelijk gemaakt fijn dat ik mijn verwachting en blijheid over de toekomst met jou mocht delen. Liefs Marian.

    Getuigenis door Marian op 5 oktober 2023

lieve johannes, ik ben je zo dankbaar.. ik ga je snel weer bellen! Liefs E

    Getuigenis door Emiliana op 24 september 2023

Lieve Johannes, ik ben compleet sprakeloos ben er stil van. Heb u gesproken voor het eerst, en dat was eigenlijk toevallig. Nu achteraf weet ik zeker dat het geen toeval was, dit heeft zo moeten zijn. Wat een bijzonder prachtig gesprek, ik voel me zelfs anders, lichter, alsof een last van mn schouders af is. U heeft mij aantal dingen verteld die ik in de verste verte niet had durven dromen. U bent een engel op aarde. Hartelijk dank. ik bel u zeker nog terug, Frida.

    Getuigenis door Frida op 20 september 2023

Dag Johannes,
dank je wel voor het gesprek. De combinatie tussen je intuitief aanvoelen en je psychologische kennis is super en heeft me veel gebracht. R

    Getuigenis door R op 18 september 2023

Johannes heeft gezien dat mijn ex terug zou komen voor een gesprek dit is gebeurd. Hij voorspelde ook een hereniging in relatie, dit is nog even afwachten.

    Getuigenis door Fab op 18 september 2023

Hoi Johannes u had het goed gezien hoor binnen week contact nu de andere voorspelling die u heeft gedaan afwachten bedankt. Alma

    Getuigenis door Alma op 15 september 2023

Johannes,
Je bent op het juiste moment in mijn leven gekomen. Ik heb de laatste tijd hoop zooi over me heen gehad. Je hebt mij en mijn dierbare op een respectvolle manier weer op het juiste pad gezet. Veel dank hier voor.
Groetjes M

    Getuigenis door M op 12 september 2023

Wat een vriendelijke en rustige man is Johannes.. Heel acuraat met het invoelen, de waarheid is altijd simpel. En zo is ook precies deze man. Precies wat ik nodig had. Dank nog hiervoor Katy.

    Getuigenis door Katy op 11 september 2023

Zo blij dat ik je eindelijk te pakken kreeg. Je bevestigt mijn gevoel in mijn toch wel moeilijke situatie. Ik heb weer rust en vertrouwen gekregen door jouw bevestiging en wat je zei over de persoon die verantwoordelijk is voor de situatie klopt helemaal. Nu afwachten tot het resultaat er eindelijk mag komen. Duizendmaal dank

    Getuigenis door Pascale op 11 september 2023

Ben sprakeloos van wat hij allemaal zegt en hoe hij mij raakt. duizendmaal bedankt

    Getuigenis door Allard op 1 september 2023

Lieve Johannes.
Je bent altijd steeds weer zo betrokken hoe vaak ik jou ook bel. Jouw stem laat de zon al schijnen. Knap hoe je steeds weer op jouw eigen unieke wijze iets kunt uitleggen met altijd een vleugje humor. Het maakt een consult bij jou de moeite waard. Steeds blijf je hetzelfde zeggen en jij alleen kunt dat zo helder en specifiek benoemen. Ik geloof elk woord dat je zegt.
Groetjes Dani

    Getuigenis door Dani op 25 augustus 2023

Bedankt voor al je steun, Johannes. Ik begrijp waarom het zo lastig is om je te kunnen spreken op de lijn.

    Getuigenis door Lies op 24 augustus 2023

Wat een mooi en wijs mens, Johannes is heel invoelend en echt een super herdervoelend. Dank voor je prachtige consult. Corry.

    Getuigenis door Corry op 11 augustus 2023

ik bel u zeker en vast nog terug. Gesprek met jou was wat ik nodig had.

    Getuigenis door Nil op 9 augustus 2023

Dankjewel voor het gesprek Johannes ik hoop dat ik hierin het middelpunt kan vinden. A

    Getuigenis door A op 6 augustus 2023

Johannes is een echte topper. Alles wat hij zegt klopt als een bus. Je hebt me al zoveel keren geholpen om mij weer in balans te krijgen, na alle drama rondom mijn echtscheiding etc. Heel fijn en waardevol de gesprekken met jou. Tot bels. Femke.

    Getuigenis door Femke op 31 juli 2023

Johannes is een zeer rustig persoon , komt telkens met oplossingen, stap voor stap , heeft alles onder controle.Hij brengt je tot rust , geeft kracht en doorzettings vermogen leert hoe je terug gaat vertrouwen. Het contact met overledenen, de boodschappen van uit het Universium
die hij door krijgt zij zeer zuiver. Ik kom er telkens achter in ons gesprek dat de voorspellingen die hij doet keer op keer uitkomen , en is de enige die zo in de verre toekomst jouw dingen kan vertellen .De hulp van hem in eender welke situatie , hij heeft het allemaal .
hij leert je op welke manier je eigen pad te bewandelen in moeilijke situaties en dingen te aanvaarden hoe ze zijn en niet kan veranderen. Johannes je bent een liefdevol warm persoon met het hart op de juiste plaats .Dankbaar dat ik jouw heb mogen ontmoeten op mijn pad .Ongeloofwaardig , mooi mens.

    Getuigenis door anoniem op 30 juli 2023

Ben zo blij dat ik je vandaag kon vertellen dat er zoveel voorspellingen zijn uitgekomen. Jij hebt me de afgelopen weken echt op de been gehouden. Daarnaast zat je zojuist meteen weer raak met mijn gevoel op dit moment de angst dat het tijdelijk is. Je hebt me weer even wat positifiteit meegegeven, zodat ik weer even door kan en mijn angst kan loslaten. Je bent echt zo goed. Liefs.

    Getuigenis door Sterre op 27 juli 2023

Johannes.Zeer eerlijke en oprechte man. Wist dingen die niemand kon weten. Wat hij zei gebeurde ook. Mooie inzichten en betrouwbaar. Ik ga zeker doen wat je zei. Dank je wel. Ik kom zeker bij je terug Jane.

    Getuigenis door Jane op 27 juli 2023

hallo Medium Johannes,

wou je vertellen dat het gebeurde zoals je voorspelt had. Bedankt .

    Getuigenis door Beatriz op 26 juli 2023

Je bent goed Johannes. Dank je voor alles . ik draag u een warm hart toe.

    Getuigenis door Beatrice op 23 juli 2023

Toch snel even de tijd nemen om mijn ervaring met medium Johannes neer te schrijven. Johannes is heel geduldig en duidelijk in zijn communicatie. Voelt heel goed aan en ik ben benieuwd wat toekomst verder gaat brengen. Bel je zeker terug.

    Getuigenis door Naomie op 21 juli 2023

Johannes,je hebt mij echt op de goede weg geholpen. Je geeft goede en heldere inzichten en je bent heerlijk to the point. Ik zal je zeker nog vaker contacten en aanraden bij anderen. Kortom een topper. Groetjes Liena.

    Getuigenis door Liena op 17 juli 2023

Lieve Johannes, wil even zeggen hoe goed je bent en eerlijk.
Elke keer sta je me bij . Ik gun iedereen een consult bij jou want jij bent hoe een medium hoort te zijn.

    Getuigenis door Malou op 17 juli 2023

Johannes is heel spiritueel .

Voelt situaties helder aan. Je bent een super talent.

    Getuigenis door Eddie op 28 juni 2023

Na mijn dieptepunt, ben ik enorm bijgestaan door Johannes en daar ben ik hem dankbaar voor. Door zijn adviezen en zijn raadgevingen heb ik de kracht kunnen verzamelen om mijn leven verder op te pakken en er het beste van te maken. Ik ben inmiddels sterker dan ooit ook mijn bedrijf loopt weer goed.

    Getuigenis door Klarissa op 27 juni 2023

Heel hartelijk dank voor je zuiver consult. Ik had niets verteld en je wist precies tot de kern van de zaak door te dringen. Alles klopte als een bus, dank. dank, ik raad jou iedereen aan. Hij is super goed en aardig. Top.

    Getuigenis door Sabrina op 27 juni 2023

Johannes voelt de zaken perfect aan, kan details geven. Voelt goed en eerlijk dus ben ervan overtuigd dat zijn voelen ivm toekomst ook goed zit. Top medium.

    Getuigenis door Rachel op 25 juni 2023

Een zeer goed medium met zaken die benoemd worden die je niet kan weten .je hebt me goed geholpen en zal jou laten weten als de situatie met de vervelende moeder wat opklaart dan weet je wie ik ben ..
Je bent heel moeulijk te bereiken maar ik snap heel goed waarom .bedankt voor de healing en bedankt om er te zijn in deze moeilijke situatie
Liefs n

    Getuigenis door N op 24 juni 2023


MicroBel | Mobile App | Privacybeleid | Site index | Interessante bronnen | Consulenten


Copyright © 2008 - 2023 Online-Medium.nl