Online medium Tineke - Pendelen
Ontvang elke dag
Gratis uw horoscoop
per e-mail
RamStierTweelingen
KreeftLeeuwMaagd
WeegschaalSchorpioenBoogschutter
SteenbokWatermanVissen
 
 
Mediums  
hulplijn  
 
  Verkrijg directe  
antwoorden  
 
       
  Online-Medium.nl
  accounts
MAAK NU UW
GRATIS ACCOUNT
Goedkoopste 4 minuten gratis
Veilig betalen Goedkoper bellen
 

                   Telefoon
                   consultatie

                   E-mail
                   consultatie

                   Gratis
                   horoscoop

                   Foto
                   reading

Online-medium.nl - online medium Tineke

Bel nu met online medium Tineke


online medium Tineke - Lenormand kaarten Lenormand kaarten   online medium Tineke bellen in Nederland  0909 19 19   (90 cpm)
online medium Tineke - Pendelen Pendelen   online medium Tineke bellen in Belgie  0903 416 42     (150 cpm)
online medium Tineke - Sociaal invoelend Sociaal invoelend   pincode online medium Tineke Pincode: 2245


Lieve mensen, mijn naam is Tineke.

Aan de hand van mijn Lenormand kaarten, elfenkaarten en pendel, en als medium ga ik jou helpen om terug een beter inzicht in jezelf te geven. Ik ben ervan overtuigd dat je soms de hulp van iemand anders nodig hebt om het beste uit jezelf te halen.

Graag wil ik jou hierbij helpen.

Ook wil ik er nog aan toe voegen dat ik veel uit numerologie kan halen.
online medium Tineke spreekt volgende talen :   Nederlands Nederlands

Maak nu uw gratis online-medium account aan Fotoreading met online medium tineke Telefoon consult met online medium tineke

Persoonlijke agenda online medium Tineke op online-medium.nl

juli 2024

 
 
MaDiWoDoVrZaZo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

De dagen aangeduid met een = een dag dat online medium Tineke heeft aangegeven beschikbaar te zijn op online-medium.nl.

Wenst u toch contact op te nemen met online medium Tineke op en dag waar geen is ingevuld, geef dit dan te kennen aan online medium Tineke via een belverzoek of stuur een e-mail naar online medium Tineke.


Getuigenissen over onze online-mediums

De ervaringen van onze bezoekers op online-medium.nl over online medium TinekeIk vind Tineke een schat van een mens, weet waar ze het over heeft en blijft je adviezen geven, heb heel veel steun aan haar en als ik haar aan de telefoon heb word ik ontzettend rustig van haar. Ze is eerlijk en oprecht en zal je nooit belazeren, want ze is een top Medium. Liefs Esther.

    Getuigenis door Esther op 12 juli 2024

Tineke je bent de beste en liefste medium die er bestaat. Zuiver en eerlijk. Je hebt mij zo verschrikkelijk goed geholpen. Daarnaast komen de voorspellingen keer op keer uit.
Dank daarvoor.
Liefs en knuffels Ariane.

    Getuigenis door Ariane op 1 juli 2024

Tineke, al jaren in contact met haar. Haalt dingen uit de kaarten die altijd spot on zijn. Tijd is moeilijk te bepalen maar vroeg of laat komen haar voorspellingen steevast uit. Tineke heeft ook geen vooroordelen en luistert als een echte vriendin naar je verhaal en vragen. Uitkomst ze heeft altijd gelijk. Tineke you are the best...

    Getuigenis door Hv op 30 juni 2024

Lieve Tineke,
Bedankt voor het zeer fijne korte gesprekje.
Ik werd erg rustig van, en hoop dat de voorspelling uitkomt en dat alles weer goed komt en ik laat zeker weten als het zover is,
Madelein.

    Getuigenis door Madelein op 12 juni 2024

Lieve Tineke.
Ik ben heel blij dat ik je heb kunnen spreken. De onrust die ik had heb jij voor mij kunnen minderen. Geen vraag is je teveel. Ik bel je al een hele poos en het klopt altijd en het komt ook altijd uit.
Heel erg bedankt. Kamila.

    Getuigenis door Kamila op 27 mei 2024

Ik snap niet dat zij niet roodgloeiend staat. Gewoon bam bam bam alles zuiver. Wat een gave heeft ze, ik stond echt versteld.

    Getuigenis door D op 10 mei 2024

Lieve Tineke, de kalmte en rust in uw stem en uw goede adviezen geven mij weer iedere keer de kracht om verder te gaan met mijn zoektocht om het zo maar even te noemen. Heel erg veel dank hiervoor en om een goed luisterend oor te willen zijn voor mij, nogmaals heel veel dank hiervoor. Gr. Tania

    Getuigenis door Tania op 15 april 2024

Tineke alles verloopt zoals ik had verwacht bedankt dat je me zo goed helpt in mijn zakelijke vlak, mijn bedrijf is inderdaad positieve veranderingen aan het ondergaan dankje. Groetjes Bea.

    Getuigenis door Bea op 27 maart 2024

Tineke wat een goed helderziende ben je. Uw inzicht kan geen toeval zijn. Ik voelde mij Beter na ons gesprek Olivia.


    Getuigenis door Olivia op 17 maart 2024

Dag Tineke.
Dank je wel, wat ben ik blij met jou telkens ik in de put zit weet jij er mij uit te halen met je goede inzichten en raad. ik ben zo dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Liefs Elysia.

    Getuigenis door Elysia op 26 februari 2024

Wat een positief mens, ben jij Tineke altijd fijn om met jou te praten heel erg bedankt daarvoor, ook bedankt voor je goede voorspellingen, tot later, ik bel snel terug Cassie.

    Getuigenis door Cassie op 14 februari 2024

Tineke. Je bent super. Je vertelt snel waar het op staat en het lijkt te kloppen. Het eerste wat je me vertelde is reeds uitgekomen. nu wachten op de rest. Maar steeds opnieuw zie jij hetzelfde. het komt goed. Een topper ben je xxx Alie.

    Getuigenis door Alie op 10 februari 2024

Tineke, je hebt me supergoed geholpen. En je bent heel duidelijk en je geeft me rust met je stem. Je voorspelling is precies op de tijd die je aangaf uitgekomen. Heel heel veel dank Sabrina.

    Getuigenis door Sabrina op 27 januari 2024

Tineke, is een super lieve vrouw. Raakt je tot de kern en zit er boven op. Vertrouw 100 procent op je voorspelling, je zei dingen die niemand kon weten. Aanrader om te bellen.
Bedankt. Liefs Leonie.

    Getuigenis door Leonie op 25 januari 2024

Lieverd Tineke, ik ben je ooo zo dankbaar dat jij er steeds ben met je luisterend oor en raad. ik weet niet hoe ik je echt kan bedanken voor alles, ik hoop dat ik je nog zeer lang kan bellen. daar trek ik mij enorm aan op. groetjes en tot gauw. Daniela.

    Getuigenis door Daniela op 22 januari 2024

Tineke, je bent een top vrouw. Je geeft me zo goed gevoel en ik voel dat ik rustig word. Je voorspellingen kloppen, hij heeft me vandaag al gebeld. U geeft me ook rust tijdens ons gesprekken ik geef je 5 sterren het liefst 10 xx Ali

    Getuigenis door Ali op 11 januari 2024

Tineke. Enorm bedankt dat je me zo goed te woord stond.
hier kan ik echt wat mee. Bedankt Elynn.

    Getuigenis door Elynn op 25 december 2023

3 weken geleden contact gehad met Tineke en alles wat ze vertelde is uitgekomen. Zeer vakkundig en binnen gestelde tijd echt een topper. Gr Mel.

    Getuigenis door Mel op 6 december 2023

Hoi Tineke, bedankt voor je legging.
Ik kon veel dingen plaatsen. Hoop dat mijn verhuizing toch nog eerder plaats kan vinden. Vetrouw erop Lisa.

    Getuigenis door Lisa op 24 november 2023

Dank u wel voor de mooie Reading en de tips die u mij gaf. Ook voor de kaart legging.

    Getuigenis door …. op 16 november 2023

Dank je lieve Tineke. Pas een heel mooi consult met je mogen hebben. Ik wou u en iedereen heel graag nog even meegeven dat je buiten een heel helder, fantastisch, machtig medium met uitzonderlijke gaven, ook een hele lieve dame bent. Je consult betekende zoveel meer voor me dan enkel duidelijkheid in het verleden, heden en de toekomst. Dank je wel voor je liefde, geduld en hulp hierbij. Zonder dat ik je ook maar iets moest zeggen, zag je heel gauw werkelijk alles correct. ik was echt enorm onder de indruk van u inzichten en helderheid, ik geloof ook dat je voorspellingen zeker gaan uitkomen. Je bent zeker een aanrader voor iedereen. Heel veel liefs Fati.

    Getuigenis door Fati op 31 oktober 2023

Tineke is een vrouw met een hart van goud. Vol liefde en warmte staat u mij altijd te woord, zonder veel woorden weet u altijd al precies wat er speelt. U heeft het altijd juist. Een top medium. U zal altijd de waarheid spreken hoe hard die soms ook kan zijn. Maar door de rust en de kracht die u mij altijd weer geeft door onze gesprekken is alles veel makkelijker te dragen. Een echte steun een aardsengeltje. Een aanrader voor iedereen die een eerlijk helder en duidelijk antwoord wil. Ga u snel weer bellen. Liefs Donna.

    Getuigenis door Donna op 30 oktober 2023

Tineke je bleef volhouden dat er iemand anders in mijn leven zou komen, ondanks ik bleef hopen op een persoon uit mijn verleden,
t is gebeurd en ben echt verliefd en dolgelukkig wauw. Top,
Liefs Frida.

    Getuigenis door Frida op 21 oktober 2023

Wat een zuiver medium is Tineke, was echt een leuk gesprek. Goede inzichten gekregen waar ik iets mee kan. Gr Thea

    Getuigenis door Thea op 16 oktober 2023

Tineke je bent top. en we voelen elkaar goed aan, voor mij ben je een top medium maar ook vertouwd gevoel bij je, ik bel je gauw Kathy.

    Getuigenis door Kathy op 14 oktober 2023

Toffe reading je had het gelijk goed.
Bedankt! Ik hoop je een andere keer te spreken xx.

    Getuigenis door Cari op 13 oktober 2023

Tineke is recht door zee, vertelt je niet wat jij wil horen en zet je weer in jouw kracht. Topvrouw. Dank Sandra.

    Getuigenis door Sandra op 1 oktober 2023

Tineke
You’re the best. Ik belde je laatst op en je zei tegen mij dat er een man in mijn leven is. Ik ging daten dus begreep er niets van. Maar diezelfde week ontmoette ik mijn prins op het witte paard en t was liefde op het eerste gezicht. Het is pril maar het feit dat je dat al wist en zoveel andere dingen is gewoon wauw. Je bent altijd eerlijk en geeft ook goede adviezen.
Ik zou iedereen aanraden om voor Tineke te kiezen.
De voorspellingen zijn altijd uitgekomen. Dank lieve Tineke
Liefs Diana.

    Getuigenis door Diana op 24 september 2023

Lieve Tineke, Van harte bedankt voor je duidelijke uiteenzetting en je ondersteunend advies . Het betekent heel veel voor mij. Hartelijke groeten Belinda x.

    Getuigenis door Belinda op 23 september 2023

Hey Tineke.

Het leek net alsof ik een fijne vriendin aan de lijn had, die en heel veel humor heeft en speciale gaven. Dank je wel voor het enorm fijne gesprek. Ik begon een cryptische situatie schets te geven, en jij pakte het meteen bij de lurven. Je beschreef heel goede de situatie en we maakten steeds sprongen naar een paar situaties in het verleden en een paar in de toekomst. Ik sta perplex naast dat we samen veel gelachen hebben. Geweldige vrouw vind ik je. Veel meer sterren dan vijf verdien je. Ook de tijdsaanduidingen die je gaf, vind ik fascinerend. Nienke.

    Getuigenis door Nine op 1 september 2023

Lieve Tineke Ik heb je pas aan de telefoon gehad en je verbaasde mij dat je bepaalde zaken uit mijn verleden zo juist kon zeggen,daarom was ook mijn vertrouwen onmiddellijk in jou zo groot en ook het inzicht dat jij mij gegeven hebt was zo duidelijk dat ik nu weet wat ik moet doen met mijn leven. Alles is mij nu zo duidelijk en ik bedank je voor het inzicht,en jij hebt ook al mijn twijfels weggenomen over bepaalde zaken. Ik hou je zeker op de hoogte en jij word zeker mijn vaste kaartlegster nog eens bedankt voor alles xxx Janine

    Getuigenis door Janine op 23 augustus 2023

Lieve Tineke, super bedankt. je hebt inzichten die altijd. kloppen, je voorspellingen komen uit en daarnaast weet je praktische handvaten aan te geven die werken. je bent een topmedium, super bedankt Laya.

    Getuigenis door Laya op 14 augustus 2023

Gisteren met Tineke een heel lang gesprek gehad over wat zich al weken afspeelt tussen mij en mijn echtgenote en waar zij het steeds juist heeft de vorige keren. Hopen wat ze nu zegt ook terug zo zal zijn maar daar ben ik bijna zeker van ook wat de toekomst ons brengen zal. Is echt een hele lieve kalme zorgzame dame en die het dan ook zegt zo als het is goed of minder goed. Ook iemand die raad geeft van hoe je moet gedragen iemand die ook op een hele wijze en bijzondere manier je richtlijnen geeft iemand die ook de persoon die de vraag stelt doet nadenken over het hoe en waarom en ook de ogen doet open gaan vaak. Dank je wel voor al de mooie en minder mooie gespreken waar ik telkens veel van heb geleerd dank je wel. Die van uit Spanje.

    Getuigenis door L op 10 augustus 2023

Dank je wel Tineke. Duidelijke antwoorden waar ik iets aan heb. Hier kan ik weer mee door.

Dikke knuffel Sandra.

    Getuigenis door Sandra op 31 juli 2023

Tineke, is een topper. Ze ziet en voelt het snel, zuiver en goed. Het geeft mij weer moed en positiviteit. Dankje daarvoor.

    Getuigenis door Ambre op 23 juli 2023

Wat een fijne reading heb je gegeven. je bent een absolute topper.

    Getuigenis door Yinthe op 23 juli 2023

Lieve Tineke,
Bedankt voor je voorspelling. Je tijdstip was op perfect. Ik heb er alle vertrouwen in dat de rest van je voorspelling uit zal komen. Bedankt Elena.

    Getuigenis door Elena op 9 juli 2023

Tineke is zo lief, geduldig alles wat ze zegt het klopt. Maak niet uit welke dag of tijd. Ze is geweldig vrouw. De moeite waard om te bellen.
Dankjewel lieverd.

    Getuigenis door Angela op 4 juli 2023

Tineke is zo lief, geduldig alles wat ze zegt het klopt. Maak niet uit welke dag of tijd. Ze is geweldig vrouw. De moeite waard om te bellen.

Dankjewel lieverd .

    Getuigenis door Angela op 4 juli 2023

Bedankt opnieuw voor het heel aangename gesprek! Ik heb je in het verleden al eens gebeld ivm een vriend en alles wat je zei klopte. Alles wat je ditmaal was nu opnieuw de nagel op de kop. Ik kijk alvast uit naar wat je hebt verteld dat er zal gebeuren en hou je op de hoogte. Groetjes V

    Getuigenis door V op 4 juli 2023


MicroBel | Mobile App | Privacybeleid | Site index | Interessante bronnen | Consulenten


Copyright © 2008 - 2024 Online-Medium.nl